HATAY / ANTAKYA - 23 Temmuz İlkokulu

Mrt

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan ve toprağın her bir karışını kanlarıyla sulayarak bize bu cennet vatanı armağan eden şanlı ecdadımıza Allah’tan rahmet diliyor, onları saygı ve şükranla anıyoruz."

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı, 103 yaşında. Mehmet Akif Ersoy, milletin hissiyatına tercüman olup milli mücadele ruhunu kaleme aldı. Türk milletinin kurtuluş mücadelesini anlatan eser 12 Mart 1921'de Meclis'te kabul edildi.

Kas

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında okulumuz öğrencilerine çocuk hakları konusunda farkındalık kazandırmak ve bilgi edindirmek maksadıyla okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik öğretmenleri tarafından seminer verilmiştir.

Kas

Ata'mızı hüzünle ve onurla andık. Hüzünlüyüz çünkü ondan ayrıyız, onurluyuz çünkü onun gibi büyük bir lidere sahibiz.

Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Cumhuriyeti emanet ettiği çocuklarımız ve gençlerimiz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı ve özlemlerini hüzünlü bir törenle ifade ettiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız, şiirler, günün anlam ve önemini içeren sunumlar, orotoryolar, resim sergisi ve diğer etkinliklerle devam etti. Yüreklerde tek bir ses vardı:

SEN RAHAT UYU ATAM, EMANETİN VE İLKELERİN EMİN ELLERDE...

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAPLARINA KAVUŞTU

Ekm

23 TEMMUZ İLOKULU OLARAK BUNDAN SONRA "ABDİ İPEKÇİ ORTAOKULU" BİNASINDA HİZMET VERİLECEKTİR.

Ara

OKULUMUZDA İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASINA ÖZEL RESİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ. YAPILAN ETKİNLİĞE BÜYÜK BİR İLGİNİN OLDUĞU GÖZLENDİ. ETKİNLİĞE KATILAN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ara

1. SINIF OLARAK 5 ŞUBE İLE HİZMET VEREN OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUMA VE YAZMAYA GEÇME ETKİNLİKLERİ NEŞELİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU. 23 TEMMUZ İLKOKULU ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR VE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Kas

23 Temmuz İlkokulu Ata'sını hüzünle olduğu kadar onurla andı. Aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde Cumhuriyeti emanet ettiği çocuklar ve gençler Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı ve özlemlerini hüzünlü bir törenle gösterdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız, şiirler, günün anlam ve önemini içeren sunumlar, "Nasıl Söylerim Öldüğünü" isimli etkinlik, Ata'mızın hayatı, öğrencilerimizin toplu gösterileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinin büyüklüğünü anlatan dünya liderlerlerinden alıntılarla devam etti.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI BÜYÜK COŞKU VE BAĞLILIKLA KUTLANDI. CUMHURİYET BİR ERDEMDİR. CUMHURİYET BAYRAMDIR.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz verilmek üzere Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanarak gönderilen 1 milyon 678 bin ders kitabı ve 957 bin yardımcı kaynak kitap, okulumuzda ve ülkemizin dört bir köşesindeki her bir okula dağıtılmaya başlandı.

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

YAZ OKULU EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYOL VE BİLİŞSEL BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK ETKİNLİKLERİMİZDEN OLAN ŞİİR VE RESİM YARIŞMASINI TAMAMLADIK.

Ock

Okullarımızın kütüphanelerini daha zengin ve daha büyük bir hale getirmek için çalışmaya aralıksız devam ediyoruz. Okul paydaşlarımızın da sürece dahil edilmesiyle, okullarımızın kütüphanelerinin daha da zenginleştirilmesinin amaçlandığı bu aşamada, okul kütüphanelerine kitap temin etmek isteyen hayırsever ve kitap dostu tüm gönüllülerimizin çabaları çok değerli olacaktır. Bir kitap da benden vurgusuyla okumaya, kitaba ve kütüphaneye olan ilgi ve desteklerlerimiz daha aydın yarınlar için ayrı bir umut olacaktır.